Verzendkosten en verzending

Verzendkosten en verzending

 

Verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95 voor een standaardpakket via PostNL. Bestellingen vanaf € 150,- worden, binnen Nederland, gratis verzonden.

Als er geen verzendopties zijn voor jouw land, neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor grote bestellingen (minimaal €600,-) verzendoplossingen op maat aanbieden.

Doorgaans wordt je bestelling binnen 6 werkdagen verwerkt. Wij verzenden iedere vrijdag via PostNL. Een verzending naar EU-bestemmingen duurt doorgaans 2-3 werkdagen. Tijdens feestdagen kan dit langer duren. Verzending naar niet-EU-bestemmingen kan tot 15 werkdagen duren. Wij zullen je per e-mail op de hoogte stellen wanneer jouw bestelling wordt verzonden. In geval van een mislukte levering, b.v. als je niet thuis bent op het moment van bezorging, of als er een verkeerd adres is opgegeven, raden wij je aan rechtstreeks contact op te nemen met jouw lokale vervoerder over een nieuwe bezorgafspraak, waar je het pakket kunt ophalen of adresgegevens wijzigen.

In sommige gevallen zal de vervoerder het pakket terugsturen naar Studio Schoots als het na een bepaalde tijd niet wordt opgehaald. In een dergelijke situatie kan Studio Schoots het pakket opnieuw verzenden en zullen er wel extra verzendkosten in rekening worden gebracht.

 

Ophalen in de studio

Klanten woonachtig in Nederland kunnen hun bestelling afhalen in onze studio in Duizel (vlakbij Eindhoven). Als je tijdens het afrekenen voor deze optie kiest, ontvang je verdere details per e-mail en betaal je uiteraard geen verzendkosten.

 

Douane- en invoerrechten

Wij zijn ontwerpers, geen belastingadviseurs. Wij hebben helaas geen controle over de douane- en invoerrechten buiten de Europese Unie. Het is je eigen verantwoordelijkheid om invoerrechten en andere toepasselijke belastingen te betalen.